BOOST YOUR BUSINESS

3 MAANDEN LANG 2 PARTNERS AAN JE ZIJ

JOUW BEDRIJF LATEN GROEIEN

Laten we eerlijk zijn: ondernemen is niet gemakkelijk. Zeker niet als je dit ook nog eens grotendeels ALLEEN moet doen. Wij herkennen dit. SPARREN doen wij regelmatig. Willen we echt aan ons bedrijf werken? Dan gaan we aan de slag met trainingen, lezen we boeken over specifieke onderwerpen of zoeken we een coach. Nou vinden wij niet dat we onszelf direct coaches kunnen noemen, maar we zijn absoluut ERVARINGSDESKUNDIGEN. Wij beweren echt niet dat we het allemaal perfect weten, maar we helpen je met onze eigen ervaringen en
hebben 3 maanden lang focus op jouw business.

MAAR HOE DAN?

AAN je bedrijf werken. Een term die we steeds vaker voorbij zien komen. Maar het is natuurlijk wel zo. Wil je jouw bedrijf laten groeien, dan moet je heel bewust AAN je bedrijf werken. Als je aan je bedrijf werkt maak je specifieke keuzes. Jij bent de leider en laat je niet leiden door externe factoren. Makkelijk is dat dus nooit.

Daarom zijn wij er. Om ervoor te zorgen dat jij 3 maanden lang de focus hebt om aan je bedrijf te werken. Tijdens het intakegesprek bepalen we de doelstellingen, en gaan we aan de slag met jouw vraagstukken. Vervolgens vullen we gezamenlijk het 3 maanden traject in. Op die manier krijg jij een gepersonaliseerd traject wat jou bedrijf echt laat groeien!

BOOST YOUR BUSINESS

Wil jij je bedrijf laten groeien maar merk je dat je een frisse blik nodig hebt? Je wilt meer klanten, je bedrijf kunnen uitbreiden of nieuwe businessmodellen uitdenken. Maar waar begin je?

Tijdens dit intensieve 3 maanden traject gaan wij AAN je bedrijf werken. We zetten duidelijke doelstellingen en bepalen wat je wilt bereiken aan het einde van dit 3 maanden traject. Vervolgens gaan we aan de slag! Nienke en Carolien geven eerlijk en kritisch advies. En we zijn het echt niet altijd eens met elkaar, waardoor je

  • Uitgebreide intake en afsluiting
  • Wekelijkse (video)afspraak
  • Verschillende thema’s die we tackelen. (Bijv: financiën, marketing, sales en passief inkomen)
INVESTERING € 3.679,-

VOOR WIE IS DE BUSINESS BOOST?

Dit traject is heel erg geschikt voor ondernemers die al een aantal jaar ondernemer zijn en met hun bedrijf de volgende stappen willen maken. Of je wilt heel erg graag je eigen business starten maar je weet niet goed waar je moet beginnen. In beide gevallen staan we voor je klaar. Twee ervaringsdeskundigen voor de prijs van één!

ZIJ GINGEN JE VOOR

Dinaverkoopt
Carolien kan zich goed verplaatsen in het probleem of je doelgroep en komt met praktische oplossingen die makkelijk toepasbaar zijn of je snel inzicht geven in waar jij als ondernemer je focus op moet leggen. Haar energie is aanstekelijk en ze is een echt aanpakker: precies wat je als ondernemer nodig hebt om verder te komen of een duwtje in de rug te krijgen!
DINA HEULE
DINA VERKOOPT
Betekenisme-Laura
Carolien is de vrouw voor je marketingvraagstuk! Met haar kritische vragen heeft ze mij sterk aan het denken gezet, meer focus gegeven en geleerd wat er echt toe doet bij/voor mijn potentiele klanten. Haar aanstekelijke energie, expertise en talent om snel tot de kern te komen, gaven mij het vertrouwen om Betekenisme naar een hoger niveau te tillen!
BETEKENISME
LAURA GROTEN - WILMS
Thomas
Carolien heeft mij geholpen met het verbeteren van mijn visie en doelgroep. Iedereen heeft zijn sterke kanten en marketing is niet zo mijn ding. Zij is de ideale sparringpartner voor mij op het gebied van marketing. Heldere communicatie, leuke ideeën en ze heeft veel verstand van doelgroepen!
THOMAS DE AANKOOPMAKELAAR
Thomas van Elteren

GA JIJ ER OOK VOOR?

Overtuigd en graag starten met dit traject? Neem contact op!

ONLINE SCANS

Heb jij je marketingzaakjes eigenlijk best wel op orde maar ben je op zoek naar snelle tips en trucs. Bekijk dan onze online scans!

VANAF € 229,-

THE SIDEKICK

Hulp nodig bij het uitvoeren van jouw marketingstrategie of nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen? We helpen je graag!

VANAF € 80,-

ONLINE TRAININGEN

Begint je netwerk op te drogen of vind je niet de klanten die je eigenlijk echt wilt? 
Dan zijn onze online training echt iets voor jou!

VANAF € 99,-