MAAK VAN 2021 JOUW JAAR EN ERVAAR MEER (FINANCIËLE) VRIJHEID

Heb jij afgelopen jaar genoeg aangerommeld en gespeeld? Heb je besloten om in 2021 serieus voor jouw bedrijf wilt gaan? Veel klanten helpen en zelf een fijn salaris verdienen?Je weet dat er kansen liggen, maar je ziet ze nu nog even niet. Of je weet niet hoe je dit marketingtechnisch moet aanvliegen.

Heel eerlijk..  we rommelden begin dit jaar maar wat aan met Groeihelden. We probeerden wat dingen uit, speelden wat met e-boeken en online trainingen maar het kwam nog niet echt van de grond..

Totdat we onszelf een schop onder de kont gaven. We startte met een strategiesessie en besloten op dat moment er echt voor te gaan. Vanaf dat moment waren we geen marketing zzp’ers meer maar marketingcoaches.

Dit was compleet nieuw voor ons, maar iets waar we al jaren van droomden. Twee maanden later hadden we de eerste getekende offerte voor ons duurste coachtraject binnen.

We vertellen je dit niet om op te scheppen, maar om duidelijk te maken dat het op hele korte termijn kan. Van idee naar uitvoering naar betalende klant. Terwijl we nog geen enkele trackrecord of reviews konden laten zien en geen giga volgers aantallen op sociale media hebben.

De kracht van je eigen netwerk is enorm, maar aangezien we dit nog nooit eerder hadden gedaan viel er niets te halen in ons eigen netwerk. We moesten het dus echt van onze marketingskills hebben..

En precies daarmee willen we je graag helpen. Om je te helpen jouw bedrijf te laten groeien in 2021!

GROEISESSIE

Ga 1,5 uur met ons in gesprek en we garanderen je dat we je op weg helpen, inzichten en duidelijke handvatten die je geven. Na dit gesprek weet je waar je kansen liggen en begrijp je welke stappen je moet nemen om ervoor te zorgen dat je meer klanten binnen haalt.

Heel praktisch wat krijg je:

 • 1,5 uur online groeisessie met Nienke en Carolien
 • Vragenlijst voorafgaand zodat wij ons goed kunnen verdiepen en voorbereiden in jouw bedrijf
 • 100% kennis en advies. We houden niets achter en geven we je succesvolle marketingformules die voor jouw bedrijf zullen werken
 • Een maand lang de tijd om je vragen nog via de mail te sturen naar aanleiding van onze sessie. Als je tijdens het uitvoeren dus nog ergens tegen aanloopt kan je onze expertise nog inschakelen
Investering:
 1. 1,5 uur van je tijd
 2. 180 euro exclusief BTW
 3. De wil om jouw onderneming echt te laten groeien

ONZE SUCCESFORMULE

Er zijn zo verschrikkelijk veel marketingmiddelen en strategieën dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Een van de grootste marketing fouten die ondernemers maken is dat ze geen keuze maken en daardoor geen focus hebben. Belangrijkste uit onze succesformule is:
 1. Kies wie jouw favoriete klanten zijn en met welke je ze moet bereiken (dit is de absolute basis!)
 2. Een sterke productstrategie waarbij diensten en producten elkaar aanvullen en aansluiten bij je doelgroep
 3. Kies niet hap snap een marketingmiddel, maar kies er een paar en blijf hier continu aan werken
 4. Meten = weten. Zorg voor realistische doelstellingen en werk het kostenplaatje helemaal uit. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

JIJ BENT VERANTWOORDELIJK VOOR JOUW SUCCES

Nienke en Carolien startten beide in 2017 als zzp’ers in marketing. Nienke gespecialiseerd op online marketing, en Carolien strategie en doelgroepmarketing. Beiden behaalden ze binnen 2 jaar de grens van 100.000 euro omzet.

Nienke is een groot gedeelte van het jaar in Oostenrijk. Om te skiën, te mountainbiken of om te hiken in de bergen. Carolien heeft een grote droom waargemaakt en is 4 maanden met haar man op reis gegaan door Australië en Nieuw-Zeeland. 

Als zzp’er beginnen had deuren geopend, ons meer vrijheid gegeven. Maar tegelijkertijd wilden we meer mensen helpen. Beide spraken we vaak met andere zzp’ers en hielpen ze op weg met tips en adviezen. Iets waar we mega veel energie van kregen en wat we echt leuk vinden.

Eind augustus hakten we de knoop door. We doen niet meer alleen marketingklussen, maar we gaan ondernemers helpen, ondersteunen en coachen. Super eng! Kunnen we dit wel, wie zijn wij om dit aan te bieden, er zijn toch al super veel succesvolle businesscoaches? Allemaal belemmerende overtuigingen waar we tegen aanliepen, en toch gingen we het doen.

Twee maanden later verkochten we ons eerste (en duurste) coachtraject. Waarom? Stukje doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en dankzij slimme marketingtechnieken.

En die leren we jou maar wat graag!

Ga op een laagdrempelige manier met ons in gesprek, zet ons in als verlengstuk van jouw organisatie en maak gebruik van onze kennis en expertise. Niet alleen tijdens het gesprek, maar tot een maand later zodat je tijdens de uitvoering onze hulp nog eens kan inschakelen.

ZIJ GINGEN JE VOOR

Ik heb een uitermate plezierig gesprek met Carolien en Nienke gevoerd. Er werden actief vragen gesteld en ze dachten hardop mee.

Je kon merken dat hun ze ervaring hebben en konden snel aangeven wat een stuk beter kon in mijn bedrijf.

Na het gesprek ben ik assertiever geworden in contact opnemen met externe partijen en heb een duidelijke social media planning opgezet.

Daarnaast sta ik op het punt om een mailinglijst op te bouwen en wordt de website aangepakt.

Pieter van uitgeverij 202 publishers
Pieter
202 Publishers

Een verademing was het coachgesprek met Nienke en Carolien door de herkenning van belemmerende overtuigingen- en handvatten die zij mij daarvoor kunnen bieden.

De kritische vragen die ze stelden maakten mij bewust van de kansen kansen die ik voor me heb liggen.

Grootste winst van dit gesprek? De mist die is opgetrokken en de heldere focus die ik eraan overhoud om mijn merk AlpineFlorine krachtig uit te bouwen.

Vol vertrouwen en met nog meer enthousiasme stap ik nu het coachtraject in bij Groeihelden, omdat ik zeker weet dat de expertise van Carolien en Nienke mij kan helpen groeien. 

Floor
AlpineFlorine

Carolien en Nienke kunnen zich goed verplaatsen in het probleem of je doelgroep en komt met praktische oplossingen die makkelijk toepasbaar zijn of je snel inzicht geven in waar jij als ondernemer je focus op moet leggen.

Hun energie is aanstekelijk en ze zijn echte aanpakkers: precies wat je als ondernemer nodig hebt om verder te komen of een duwtje in de rug te krijgen!

Dina
DinaVerkoopt

Carolien en Nienke zijn de vrouwen voor je marketingvraagstuk! Met kritische vragen hebben zij mij sterk aan het denken gezet, meer focus gegeven en geleerd wat er echt toe doet bij/voor mijn potentiele klanten.

De aanstekelijke energie, expertise en het talent om snel tot de kern te komen, gaven mij het vertrouwen om Betekenisme naar een hoger niveau te tillen!

Laura
Betekenisme

Groeihelden heeft mij geholpen met het verbeteren van mijn visie en doelgroep.


Iedereen heeft zijn sterke kanten en marketing is niet zo mijn ding. Zij zijn de ideale sparringpartner voor mij op het gebied van marketing.

Heldere communicatie, leuke ideeën en ze hebben veel verstand van doelgroepen!

Thomas
Thomas de Aankoopmakelaar

GA JIJ ER OOK VOOR?

Ben jij klaar om te veranderen, jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen en door te groeien naar 100.000 euro omzet per jaar? Maar kan je hier wel ervaringsdeskundigen, expertise en sparringspartners voor gebruiken? 

Start met een groeisessie. Je hebt maar 1 klant nodig, en je hebt de investering direct al terug verdient!

WIE ZIJN WIJ?

NIENKE

Nienke is haar carrière begonnen bij één van de grootste online winkels van Nederland: Wehkamp.

 • Als online marketeer ontwikkelde ze een succesvolle online strategie en was ze verantwoordelijk voor verschillende productlijnen
 • Al snel werd ze eindverantwoordelijk voor affiliate marketing. Ze heeft dit praktisch opgezet en ze zagen heel erg snel resultaten

Nienke besloot vervolgens haar passie voor marketing en haar passie voor skiën te combineren. In de wintermaanden is ze privéinstructrice en daarnaast is ze business & marketingcoach bij GROEIHELDEN.

Ze heeft  als online marketing expert binnen verschillende branches en bedrijven gewerkt. Waaronder Heineken. Waarin ze verantwoordelijk was voor de strategie en lancering van verschillende marketing kanalen. Met focus op affiliate marketing, social media, marktplaatsen en Google Adwords.

Of dat nog niet genoeg is, ze is ook eigenaar van het succesvolle Instagram kanaal en gelijknamige blogplatform: She and Ski. Waarin Nienke haar liefde voor skiën, de bergen en het buitenleven met haar volgers deelt.

CAROLIEN

Carolien is haar marketing carrière begonnen bij één van de 50 beste bedrijven van Nederland: AFAS Software.

 • Op haar 24e stuurde ze een team van 10-15 mensen aan waarvoor ze genomineerd werd voor de Young Talent Award van Stichting Topvrouw van het jaar
 • Samen met het leadgeneratie team was ze verantwoordelijk voor de afspraken van accountmanagers. AFAS draaide afgelopen jaar 166 miljoen euro omzet. Dat ze een succesvolle leadmachine hebben lijkt me duidelijk.
 • Ze was eindverantwoordelijk voor de ruim 400 evenementen die werden georganiseerd, en mede verantwoordelijk voor de sponsorschappen AZ, AFAS Live en het AFAS Circustheater
 • Daarnaast zat ze in het bestuur van de AFAS Foundation (die destijds een budget had van 2 miljoen euro om aan goede doelen te geven) en mocht projecten bezoeken in Afrika en Moldavië.

En toch was er iets wat ze moest proberen. Daarom besloot ze als freelancer organisaties te helpen met een succesvolle leadmachine en dus de groei van hun bedrijf. 

Daarnaast heeft ze tientallen ondernemers verder geholpen met de volgende stap in hun bedrijf middels consultancy of coachingstrajecten. Als business & marketingcoach voor GROEIHELDEN kan ze hierin haar volledige passie en al haar energie kwijt.

VEELGESTELDE VRAGEN

De investering voor de groeisessie is 180 euro exclusief BTW. Daarnaast vragen we je om 1,5 uur van je tijd, en de wil om echt te willen groeien met je bedrijf.

Nee, dit is niet mogelijk. Je betaald het bedrag en vervolgens plannen we de sessie in. 

Ben je achteraf totaal niet tevreden, laat het ons dan weten en dan krijg jij je geld terug.

Absoluut, de totale factuur kan je boeken als kosten voor opleiding ondernemer. De BTW kan je op die manier gewoon aftrekken.

De ondernemers die het beste bij ons passen zijn ondernemers die diensten leveren. Bijvoorbeeld interieurontwerpers, contentcreators, marketeers, fotografen, makelaars, coaches, financieel adviseurs en virtueel assistents. 

De groeisessie plannen we online in via een video call. Wij hebben een Microsoft Teams account dus als jij een goede internet verbinding hebt is het net alsof we bij je in de huiskamer zitten.

We hebben hier vooral voor gekozen omdat wij als geen ander weten hoe schaars tijd is. Op deze manier heb je geen last van reistijd of hoeven we niet in (te) drukke koffietentjes te zitten.

Daarnaast hebben wij gemerkt dat het inplannen van online afspraken een stuk makkelijker en flexibeler is dan offline.

En oja, hallo corona 😉

Direct! Door de betaling af te ronden krijgen wij automatisch een seintje en plannen we direct een sessie in.

De vraag is waar twijfel je precies over? Vraag jij je af of wij een goede match zijn? Je mag ons altijd even bellen, mailen of zoek ons op op Instagram!

nienke@groeihelden.com | 0629554827
carolien@groeihelden.com| 0629477519

Check onze Instagram

We begrijpen dat dit om een investering vraagt. Vergeet niet dat je ruim 10 jaar aan ervaring binnenhaalt.

Daarnaast hebben wij zelf duizenden euro’s geïnvesteerd in onze kennis. Jij krijgt dat allemaal (een maand) tot je beschikking.

Wij geven je de handvatten hoe je meer klanten gaat aantrekken en zou je de investering dus dubbel en dwars moeten terug verdienen op hele korte termijn.

Belangrijkste is dat jij het jezelf moet gunnen, je moet het jezelf waard vinden om deze investering te doen. Voor jezelf, en voor je bedrijf.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan even een mail naar info@groeihelden.com met jouw vraag en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

www.groeihelden.com