ONLINE SCANS

MARKETINGADVIES MADE EASY

EEN VASTE STROOM VAN LEADS

Ben jij al een tijdje bezig met ondernemen maar merk je dat jouw eigen netwerk wat begint op te drogen? Of wil je gewoon meer bezoekers van je website omzetten in potentiële klanten? Dan zijn onze ONLINE SCANS
een laagdrempelige manier om snelle en gemakkelijke maar effectieve tips en adviezen te krijgen. Altijd met als einddoel: MEER KLANTEN.

MAAR HOE DAN?

Om je te ondersteunen bij jouw marketingvraagstukken hebben we 4 online scans ontwikkeld waarvan wij vinden dat je hier het meeste aan hebt.

Bij de WEBSITE SCAN nemen we jouw website onder de loep geven we advies op basis van jouw landingspagina’s en doelstellingen. Dat sociale media niet meer weg te denken is uit het marketinglandschap komt voor jou vast niet als een verrassing. Maar welke kanalen gebruik je nu, en hoe zet je ze effectief in? Met de SOCIAL MEDIA SCAN kijken we vooral naar de foto’s, teksten en huisstijl en geven we je tips hoe je meer leads uit je sociale media kan halen.

SEO en SEA zijn twee marketingmiddelen die jij al inzet, maar nog niet het gewenste resultaat uit haalt. Wij kijken onder andere naar jouw analytics en AdWords en kijken wat er beter kan.

Zoek je advies over jouw gehele marketingstrategie? Check dan de MARKETING SCAN. Carolien en Nienke gaan beide voor je aan de slag en nemen niet je alleen je website en social kanalen door., maar je gehele marketing strategie.

WEBSITE SCAN

Wil jij meer bezoekers verleiden om jouw producten of diensten af te nemen? Dan is deze online scan echt iets voor jou! Via jouw ingezette marketingmiddelen haal je bezoekers naar je website. Maar als ze eenmaal op je site zijn wil je ze wel zo goed mogelijk verleiden om een aankoop te doen. We bekijken jouw website en de verschillende pagina’s en kijken waar jij makkelijke wijzigingen kan aanbrengen en geven je advies. 

 • Voorafgaande vragenlijst
 • Advies op basis van jouw landingspagina’s en doelstellingen
 • Praktische tips waar je direct mee aan de slag kan
 • 1-1 video advies
 • Adviesrapport waarin je alles terug vind
INVESTERING € 299,-

SOCIAL MEDIA SCAN

Je hebt één of meerdere social media kanalen in gebruik, maar haalt daar nog niet datgene uit wat je echt wilt: namelijk meer klanten! 

No worries! Wij bekijken jouw kanalen en bepalen of je wel de juiste hebt gekozen die bij jouw bedrijf, doelgroep en strategie passen. 

We geven je praktische tips en adviezen waar je direct mee aan de slag kan. Dit doen we allemaal persoonlijk in videovorm zodat we het echt samen kunnen doornemen.

 • Voorafgaande vragenlijst 
 • Adviezen op basis van foto’s, teksten en huisstijl
 • Praktische tips waar je direct mee aan de slag kan
 •  1-1 video advies
 •  Adviesrapport waar je alles terug vindt
INVESTERING € 299,-

GOOGLE SCAN

Wil jij op de eerste pagina zichtbaar worden met jouw website als er gezocht wordt op Google? De termen SEO en SEA zijn je vast niet onbekend, maar waar begin je en wat kan er beter aan de huidige situatie? 

In deze scan nemen we een kijkje in jouw website analytics en in Google AdWords. Op basis van jouw wensen geven we je vervolgens tips en adviezen hoe je het beste jouw budget kan inzetten en wat je kan aanpassen op de website om betere resultaten te behalen. 

 • Voorafgaande vragenlijst
 • Advies op basis van je huidige analytics en adwords
 • Praktische tips waar je direct mee aan de slag kan
 • 1-1 video advies
 • Adviesrapport waarin je alles terug vindt 
INVESTERING € 299,-

MARKETING SCAN

Wil je de gehele shabang? Dan is dit pakket helemaal geschikt. We kijken niet alleen naar je website, analytics en social media kanalen, maar nemen ook je marketing strategie met je door. 

We kijken bijvoorbeeld naar je missie, doelgroep en de marketingmiddelen mix die je inzet. En zoeken uit of de kernwaarden van jouw bedrijf duidelijk naar voren komen in jouw huidige strategie.

 • Voorafgaande vragenlijst
 • Advies op al jouw marketinginspanningen
 • Praktische tips waar je direct mee aan de slag kan
 • 2-1 video advies (Nienke & Carolien geven beide adviezen)
 • Adviesrapport waarin je alles terug vindt
INVESTERING € 699,-

VOOR WIE IS DE ONLINE SCAN?

De ONLINE SCANS zijn echt effectief als je al een tijdje ondernemer bent, en verschillende marketingmiddelen inzet. Kies je bijvoorbeeld voor de Google scan, dan is het wel noodzakelijk dat jij Google AdWords en Analytics in de basis al wel hebt ingericht, en er ook gebruik van maakt. Op die manier werken we met data die jij al hebt, en geven we geen adviezen terwijl jij dit al geprobeerd hebt en weet dat het niet werkt.

ZIJ GINGEN JE VOOR

Dinaverkoopt
Carolien kan zich goed verplaatsen in het probleem of je doelgroep en komt met praktische oplossingen die makkelijk toepasbaar zijn of je snel inzicht geven in waar jij als ondernemer je focus op moet leggen. Haar energie is aanstekelijk en ze is een echt aanpakker: precies wat je als ondernemer nodig hebt om verder te komen of een duwtje in de rug te krijgen!
DINA HEULE
DINA VERKOOPT
Betekenisme-Laura
Carolien is de vrouw voor je marketingvraagstuk! Met haar kritische vragen heeft ze mij sterk aan het denken gezet, meer focus gegeven en geleerd wat er echt toe doet bij/voor mijn potentiele klanten. Haar aanstekelijke energie, expertise en talent om snel tot de kern te komen, gaven mij het vertrouwen om Betekenisme naar een hoger niveau te tillen!
BETEKENISME
LAURA GROTEN - WILMS
Thomas
Carolien heeft mij geholpen met het verbeteren van mijn visie en doelgroep. Iedereen heeft zijn sterke kanten en marketing is niet zo mijn ding. Zij is de ideale sparringpartner voor mij op het gebied van marketing. Heldere communicatie, leuke ideeën en ze heeft veel verstand van doelgroepen!
THOMAS DE AANKOOPMAKELAAR
Thomas van Elteren

GA JIJ ER OOK VOOR?

Wil jij ook een scan door ons laten uitvoeren? Neem direct contact op!

ONLINE TRAININGEN

Heb jij je marketingzaakjes eigenlijk best wel op orde maar ben je op zoek naar snelle tips en trucs. Bekijk dan onze online scans!

VANAF € 229,-

THE SIDEKICK

Begint je netwerk op te drogen of vind je niet de klanten die je eigenlijk echt wilt? 
Dan zijn onze online training echt iets voor jou!

VANAF € 80,-

BOOST YOUR BUSINESS

We coachen je 3 maanden lang op het laten groeien van jouw business. Uiteraard op marketingvlak maar vooral ook over ondernemen. 

INVESTERING € 3.679,-