REMOTE BUSINESS MASTERY

Dit groeiprogramma is voor de startende ondernemer die volledig remote wilt werken. Vanaf elke plek op de wereld aan de slag kan voor haar business en dus een volledig online bedrijf wilt runnen.

Je wilt een volledig online business model, locatie onafhankelijk werken en een winstgevend bedrijf neerzetten. Zodat jij goed kan leven van jouw eigen bedrijf. 

Tijdens dit 3 maanden groepstraject is dat dan ook precies wat we doen. Een volledig online business model implementeren wat bij jou past en voor jouw werkt. Zodat ook jij binnen de kortste keren de remote lifestyle leeft!

Nieuwsgierig of dit traject bij jou past? Vraag een vrijblijvende en gratis matchcall aan!

REMOTE BUSINESS MASTERY

Dit groeiprogramma is voor de startende ondernemer die volledig remote wilt werken. Vanaf elke plek op de wereld aan de slag kan voor haar business en dus een volledig online bedrijf wilt runnen.

Tijdens dit 3 maanden groepstraject is dat dan ook precies wat we doen. Een volledig online business model implementeren wat bij jou past en voor jouw werkt. Zodat ook jij binnen de kortste keren de remote lifestyle leeft!

Nieuwsgierig of dit traject bij je past? Vraag een vrijblijvende en gratis matchcall aan!

WIL JIJ EEN VOLLEDIG ONLINE BUSINESS MODEL?

Je wilt locatie onafhankelijk werken en een goed winstgevend bedrijf neerzetten. Geld verdienen vanachter je laptop en de vrijheid hebben om te wonen op jouw lievelingsplek in de wereld. 

Maar op dit moment is dit nog niet de realiteit.

Op dit moment heb je moeite met het omzetten van jouw plannen en ideeën naar een winstgevend bedrijf. Waar moet je beginnen, en wat werkt wel en wat werkt niet? Daarnaast vind je het lastig om de zekerheid die je nu hebt op te geven. Hoe zorg je ervoor dat jij zodra je er 100% voor gaat hier ook een goede boterham aan kan verdienen?

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een online business model dat echt bij jouw dromen en drijfveren past, en vanuit daar een winstgevend bedrijf opstarten? Vraag dan nu direct jouw matchcall aan!

Wonen en werken in de bergen

Eigenaresse Floor van AlpineFlorine woont inmiddels op haar favoriete plek in de bergen.

In de eerste 3 maanden van onze samenwerking verhuisde ze niet alleen, maar zette ze ook een succesvol VA bedrijf neer waardoor ze haar droom waar kon maken.

Check de video voor onze samenwerking met Floor.

LIVING THE REMOTE LIFESTYLE

Als jij het liefste volledig remote wilt werken ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu wilt reizen en werken tegelijkertijd, in jouw favoriete land wilt wonen of omdat je de vrijheid die locatie onafhankelijk werken je bied heerlijk vind.

Maar wat houd je nog tegen om je dromen na te jagen?

  • Misschien wil je graag locatie onafhankelijk werken maar geloof je dat dit met jouw ideeën en huidige business lastig te realiseren is
  • Misschien werk je nog in loondienst en wil je de sprong wel wagen, maar vind je het ook onwijs spannend en wil je het graag goed doen
  • Je gelooft wel dat een online bedrijf je meer vrijheid geeft en de mogelijkheid bied voor een passief inkomen maar vraag jij je af hoe je dit het beste kan aanvliegen.
  • Je vind het lastig om je huidige zekerheden op te geven en in het diepe te springen. Wat nou als het niet lukt?
Maar wat nou als het wel lukt?

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een succesvolle business kan runnen met een volledig online verdienmodel. Jij bezit unieke kwaliteiten en talenten waardoor ook jij jouw dromen waar kan maken.

En NU het perfecte moment om te starten. Nog nooit waren er zoveel mogelijkheden om online te werken.

Want zeg nou eerlijk. Jij weet eigenlijk allang dat je meer vrijheid wilt, zelf keuzes maken en te gaan en staan waar jij wilt.

Dus wat zeg je ervan? Durf jij het aan om de eerste stap richting locatie onafhankelijk werken te zetten?

Let us help!

Terwijl jij druk bezig bent met twijfelen en wachten op het juiste moment heeft iemand anders jouw droombusiness al opgebouwd. Wacht niet langer en plan jouw matchcall!

LISANNE BEHR

GERTY VERDAASDONK

ELIZA GABRIËL

REMOTE BUSINESS MASTERY

Onze Remote Business Mastery is ontwikkeld voor startende ondernemers. Een groepsprogramma waarin je 3 maanden samen met ons aan de slag gaat met jouw droom om locatie onafhankelijk te werken.

Nienke en Carolien staan gedurende 3 maanden voor je klaar en je gaat aan de slag met onze succesformule. Niet één coach dus, maar twee!

Hoe het werkt?

  • Gedurende 3 maanden staan Nienke en Carolien wekelijks voor je klaar. Loop je vast of heb je een vraag stel die dan via de mail. Je hoeft niet te wachten op een sessie
  • We aan de slag met onze succesformule. Maandelijks heb je 2 masterclasses en toegang tot een online omgeving met extra uitleg en oefeningen. Vragen mogen altijd direct via de mail of tijdens de live masterclasses gesteld worden.
  • Je krijgt toegang tot alle kennis en ervaring van Nienke en Carolien. Maar natuurlijk ook hun netwerk. Daarnaast vergroot je jouw eigen netwerk direct met je groepsgenoten.
Wij helpen je te veranderen (mentaal en praktisch) om ervoor te zorgen dat jij volledig remote kunt werken en kunt leven van jouw online business. 

ZIJ GINGEN JE VOOR

JELTSEN PEETERS

JUDITH VAN BILSEN

Al een tijdje droomde ik ervan om meer vrijheid te hebben in mijn werk en een betere work-life balance te kunnen verkrijgen. Hierbij bleef het altijd bij dromen en stelde ik deze ook altijd maar weer uit. Ik was mij bewust dat ik altijd veel ideeën en enthousiasme had, maar het ‘echt’ in actie treden een pijnpunt was waar ik altijd tegenaan liep.  

Zo ben ik bij Groeihelden uitgekomen en maakte ik de keuze om samen aan de slag te gaan om mijn dromen waar te maken.

Zij brachten mij de structuur en houvast waar ik zo nodig naar op zoek was om tot acties te komen. Waar ik zelf op vastloop of de kennis absoluut niet in had, daar kunnen zij mij in bijstaan en helpen mij de gehele weg om zo tegen die belemmerende gedachten in te gaan.

Dankzij de stapsgewijze opbouw en hulp van Nienke en Carolien, kan ik nu in no-time door de oefeningen gaan en wordt alles veel concreter en realistischer. Wat dan op zijn beurt zorgde voor meer energie en enthousiasme om verder te gaan.  

Het groepstraject biedt daarnaast een enorme boost waar je ook onderling enorme steun aan elkaar hebt en er niet alleen voor staat.

Ik kan het oprecht aan iedereen aanraden en heb er zelf nog geen enkele seconde spijt van gehad.  

Zelf ben ik bezig met het oprichten van een onderneming als life-coach en liep vroeger erg vast op mijn belemmerende overtuigingen en zag mezelf niet als de persoon die genoeg potentieel had om dit ook effectief te realiseren. Dankzij RBM zie ik nu in dat ik weldegelijk voldoende in mijn mars heb en dat ik vooral gewoon voor mijn doel moet gaan. 

SARA BURMS

Alles wees erop dat ik de sprong in het diepen moest gaan maken en ‘iets voor mijzelf’ moest beginnen.
De vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer ik dat wil en de mogelijkheid te hebben om met mijn vriend die skitrainer is mee te reizen zijn voor mij de voornaamste redenen om een remote business te starten. Maar stemmetjes in mijn hoofd weerhielden mij hier lange tijd van: niet het beste moment, een monsterverbouwing waar je geld en zekerheid voor nodig hebt, een vriend die ook zzp’er is.

Genoeg twijfels en externe factoren die mij continue tegenhielden om te gaan doen waar ik zeker van wist dat het mij de leukste versie van mijzelf maakt.

Ideeën genoeg maar toch stiekem die behoefte aan zekerheid. Die zekerheid is te creëren door een goede marketing strategie en ik dacht als Groeihelden mij kan overtuigen hun product af te nemen dan wil ik wel graag leren hoe zij dit doen!

De RBM was voor mij de stok achter de deur om mijn dromen na te streven en de acties die hiervoor nodig zijn niet op de lange baan te schuiven.

Door stap voor stap aan de slag te gaan zorgen Carolien en Nienke ervoor dat je echt aan de slag gaat.


Dit heeft ervoor gezorgd dat ik al mijn baan heb durven opzeggen zonder ook maar echt de zekerheid had dat de klanten gaan binnenstromen. Ik weet namelijk zeker dat dit goed gaat komen!

Ook de groep dames waar je automatisch deel van uit maakt helpt heel erg mee. Je werkt aan vergelijkbare dromen waardoor je super veel leuke sparringpartners beschikbaar hebt en kunt leren van elkaars ervaringen.

Ik ben innovatiecoach en help bedrijven aan meer ruimte en energie om nieuwe ideeën te laten stromen.

VEROON BESSEMS

Ik wilde eindelijk eens in actie schieten. Maar als ik het alleen probeerde lukte het niet. Blijven dromen en niets ondernemen. Daar bereik je natuurlijk niets mee.

Al van mijn kinderjaren droom ik ervan om in een zuiders en zonnig land te gaan wonen en werken.

De RBM zorgt ervoor dat die droom werkelijkheid wordt in plaats van een droom blijft. Carolien en Nienke zitten me achter mijn veren aan waardoor ik daadwerkelijk actie dien te ondernemen.

Zonde van het geld als ik er niets mee zou doen 😉

Eindelijk durfde ik de stap te zetten om mijn job op te zeggen en een reis voor mezelf te boeken en een nieuwe start te maken!

ERIKA LIEKENS
NICOLE DE JONG

Afgelopen jaar heb ik velen online masterclasses over ondernemen en een eigen bedrijf starten gevolgd en 1 sprong er voor mij echt tussenuit: Groeihelden.


Nienke & Carolien van Groeihelden zijn voorbeelden voor mij. Veel online masterclasses lijken op elkaar qua informatie en programma’s maar ik kreeg een supergoed gevoel bij Nienke en Carolien dat ze mij ook daadwerkelijk verder kunnen helpen.


Het zouden zo vriendinnen van mij kunnen zijn, het zijn meiden die zeer ondernemend zijn maar tegelijkertijd ook heel sociaal overkomen. Ik voelde direct een klik en werd enthousiast van hun manier van aanpak.


Ik herinner me nog dat Nienke zei dat je continue actie moet ondernemen want anders gebeurt er helemaal niets. Ik was best zenuwachtig maar het voelde al gauw vertrouwd.

Je doet dit voor jezelf, jouw leven, jouw droom en jouw bedrijf!


Deze cursus is ideaal voor beginners of als je net begonnen bent met je bedrijf en goed te volgen naast je baan in loondienst.


Ik wilde al jaren geleden gaan ondernemen maar zat lang na te denken over wat dat dan moest zijn. Ik weet nu wat mijn voorwaarden zijn, en daarom start ik geen hotel maar ben ik Secret Gifters gestart!


De RBM cursus is goed te doen naast je baan. Elke 2 weken heb je een uur online les waar opdrachten aan verbonden zitten waar ik naar schatting 2 a 3 uur mee bezig ben.


Ik werk fulltime en vind dit echt een aanrader. Ik heb geen stress over inkomsten terwijl ik mijn bedrijf opbouw.

Direct aan het begin van de cursus leer je plannen en prioriteiten stellen waardoor je gedisciplineerd om kan gaan met je vrije tijd.


Ik maak elke de ene week de opdrachten, en de volgende week pak ik mijn eigen actiepunten op. Zo kom ik elke week een stap dichterbij mijn droom.


Voor mij is deze cursus een stok achter de deur, word ik constant gestimuleerd en blijf ik tempo maken en houden. Ik kan het iedereen die wil beginnen met ondernemen aanraden!

Ik heb een heel goed gevoel bij Carolien en Nienke! 🙂 Vooral kies ik voor een klik en het gevoel van veiligheid dat ik bij hen heb, omdat je reis in het ondernemerschap hoogte- maar ook dieptepunten kent die je zonder twijfel moet kunnen en willen delen met je coach. Omdat ik niet zo goed weet hoe ik me remote kan ontwikkelen heb ik specifiek voor Groeihelden gekozen. Als je remote kan werken, kan je overal werken! Onafhankelijk kunnen zijn is voor mij belangrijk. Daarnaast is de duur van het traject top: veranderen en dingen duurzaam ontwikkelen doe je niet zomaar. Ik geloof in deze helden en heb er zin in! Spannend maar zo excited!!
Fleur
Ik vind de remote business mastery een uitdaging, het is voor mij een stok achter de deur om echt te gaan starten en te gaan leren en groeien. Ik heb er zin in!
Nicole
In de beginfase van ons bedrijf heb ik eerder een traject gedaan met Carolien & Nienke --> Likes en Backpack. Dit was erg goed bevallen en we zijn eigenlijk altijd wel contact blijven houden via onze socials. Omdat we graag willen opschalen, nog niet echt wetende hoe en graag remote willen werken, is dit een uitgelezen kans. Want een online business opzetten, daar hebben we alle twee (Jim en ik) nog geen kaas van gegeten. Dus door de Remote Business Mastery te volgen, hebben we straks een nieuw product ontwikkelt wat we online aan de man kunnen brengen. Zin in!
Gerty
Ik kies voor Groeihelden omdat wij al een hele tijd in een andere vorm samenwerken en ik erg enthousiast over Nienke en Carolien ben. Ik denk dat ik nog enorm veel kan leren van deze dames! En wat een luxe! Ondersteuning voor een half jaar van twee businesscoaches.
Judith
Via instagram kwam ik op Groeihelden. Ik zag het voorbijkomen bij Florine, mede ski fan(aat). Nienke kende ik ook al via instagram ook door haar ski en sneeuwfoto’s. Het sprak mij heel erg aan omdat we allemaal ondernemers zijn die willen groeien. De eerste sessie met Carolien en Nienke beviel mij heel erg waardoor ik nu door ga de Remote Business Mastery met Carolien en Nienke maar ook met meer ondernemers.
Maud
Ik heb gekozen voor de Remote Business Mastery omdat ik niets van ondernemerschap afweet en hier dus duidelijk voor gecoached wil worden. Ik heb ook iemand nodig die me bijstaat, raad geeft en mij een duwtje in de rug geeft wanneer ik begin te twijfelen. En uiteraard omdat ik al van kindsaf ergens in een Zuiders land wil gaan wonen.
Erika

GA JIJ ER OOK VOOR?

Terwijl jij druk bezig bent met twijfelen en wachten op het juiste moment heeft iemand anders jouw droombusiness al opgebouwd. Wacht niet langer en vraag jouw gratis en vrijblijvende mathcall aan!

WIJ ZIJN GROEIHELDEN

Als online marketing & business coaches is het onze missie om ondernemers te helpen met het bouwen van een volledige online bedrijf. Zodat jij je dromen kan waarmaken. 

Nienke en Carolien hebben elkaar in een ver verleden in de bergen van Oostenrijk leren kennen. En dat Nienke nu in volledig in Oostenrijk woont en werkt, is dan ook geen toeval.

Toen Nienke en Carolien het werkende leven in stapten voelde het ineens ontzettend opgesloten. We gingen van veel vrijheid in onze studententijd – wat gelijk stond aan seizoenen doorbrengen in Oostenrijk  – naar onze corporate kantoorjobs.

Toffe kantoorjobs waren het. Nienke ging als online marketeer aan de slag bij Wehkamp en Carolien werkte bij AFAS Software als marketing manager. Promoties, auto’s, bonussen en mooie salarissen mochten we ontvangen en toch waren we beide hartstikke ongelukkig.

Voor de buitenwereld hadden we ‘het’ perfect voor elkaar, maar wij wisten wel beter. Dit was niet waar wij gelukkig van werden.

Daarom besloten we beide om freelance marketeers te worden. Met de gedachte dat daarmee de gedroomde vrijheid vanzelf zou komen. Niets was minder waar. En locatie onafhankelijk werken, daar was echt geen sprake van.

Het roer ging om. Nieuwe businessmodellen werden geïntroduceerd die ervoor zorgde dat we volledig locatie onafhankelijk konden werken. Nienke verhuisde vrijwel direct naar Oostenrijk. Haar passie voor de bergen achterna. Carolien heeft haar vaste thuisbasis in Nederland maar kan ieder moment haar spullen pakken en vertrekken. 

Wij helpen onze klanten met het neerzetten van een compleet online bedrijf. Zodat jij vanaf nu alleen nog maar op locatie werkt als jij dat wilt.

headernc1