NICE TO MEET YOU

WIJ ZIJN HET GEZICHT ACHTER GROEIHELDEN

HOI, WIJ ZIJN NIENKE & CAROLIEN

Ben jij gestart met ondernemen omdat je meer vrijheid wilde ervaren? Om tijd door te brengen in de bergen, met je gezin, familie en vrienden of om een goed boek te lezen? Maar heb je het gevoel dat jij die vrijheid nu nog niet ervaart in jouw bedrijf?

Je wilt meer winst, meer vrijheid en alleen nog maar werken met leuke klanten. Je wilt opschalen en je bedrijf naar het volgende niveau brengen. Maar waar begin je?

GROEIHELDEN is er voor zelfstandige ondernemers die willen groeien met hun bedrijf en stappen willen zetten om meer (financiële) vrijheid te ervaren.

ONS AVONTUUR

In 2012 kreeg de vader van Nienke de diagnose alzheimer. De wereld staat stil en ineens wordt je geconfronteerd met het feit dat de toekomst niet zo vanzelfsprekend is. Dat het al helemaal geen zin heeft om te denken ‘als ik later groot ben..’ 

Je leven is nu, en nu is dan ook precies het juiste moment om jouw dromen om te zetten in realiteit!

In 2016 zat Carolien midden in een burn-out en zag zij vrij weinig licht aan het einde van de tunnel. Al die jaren van keihard werken, alles doen voor anderen en zich vooral laten leiden door haar eigen negatieve overtuigingen. ‘Wat zouden anderen anders wel niet van mij denken’ of ‘Ik ben niet goed genoeg’. 

Na wat soul searching was het duidelijk: als je niet voor jezelf kiest, dan maakt iemand anders de keuze wel voor je.

Tijd dus om het heft in eigen hand te nemen.

Zo gezegd zo gedaan. Beide gaven we onze vaste banen op. Daar waren we echt niet gelukkig. Nienke pakte haar allergrootste liefde weer op, en verhuisde naar Oostenrijk. Om te skiën, te mountainbiken of te hiken in de bergen. 

Carolien heeft een grote droom waargemaakt, en is 4 maanden met haar man op reis gegaan door Australië en Nieuw-Zeeland. Daarnaast is ze inmiddels moeder en kan ze een succesvolle business en genoeg tijd hebben voor haar gezin. En dit jaar verhuisd ook zij naar het buitenland en emigreert ze samen met haar gezin voor 3-5 jaar naar Dubai.

CAROLIEN

HI, nice to meet you! Ik ben Carolien, moeder, vrouw en een ambitieuze ondernemer. Iets creëren of ontwikkelen wat er nog niet is vind ik fantastisch. Hier kan ik mijn enthousiasme, energie en creativiteit in kwijt. Heerlijk vind ik het om nieuwe businessmodellen te bedenken, of mee te werken aan nieuwe plannen.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik ondernemers kan helpen hun dromen waar te maken. Meer vrijheid te ervaren terwijl je jouw ambities kan najagen. Kunnen helpen in deze groei is fantastisch!

 

FACTS

 • Getrouwd met Maarten
 • Zoons Hugo en Jelte houden ons (soms nog) ’s nachts wakker
 • Wonen in Vleuten (bijna in Dubai)
 • Heb 2 fantastische zussen
 • Favoriete vakantie is wintersport
 • Opgegroeid op het platteland 
 • Ben een absolute chocolade fan

NIENKE

HI, nice to meet you! Ik ben Nienke en skiën is een van mijn allergrootste passies. Van jongs af aan ging ik altijd met mijn ouders skiën en na een seizoen in de sneeuw te hebben gewerkt op mijn 18e ben ik eigenlijk nooit meer gestopt. Meestal ben ik de hele winter vrijwel onafgebroken in Oostenrijk te vinden waar ik ski-tours begeleid. De dagen dat ik niet op de berg ben te vinden stort ik me vol overgave in het coachen en begeleiden van ondernemers. Om die ook te helpen meer vrijheid te ervaren. Een fantastische combinatie!

 

FACTS

 • Geboren in 1989
 • Opgegroeid in Dieren
 • Pendel het hele jaar tussen Oostenrijk en Nederland
 • Ben naast ondernemer ook privé ski-instructrice in de winter
 • Mijn lievelingskleur is roze
 • Winter is mijn favoriete seizoen (obviously..)
 • Grote liefde voor sport: Mountainbiken, SUP-en, hiken en skiën uiteraard

BLOGS: VOOR EEN DOSIS INSPIRATIE

Doelen stellen, maar ze nu dan ook echt behalen
Je omzet verdubbelen zonder overvolle agenda
Dé formule voor een ijzersterke Instagram BIO