4 BUSINESS CASES + STRATEGIE OM EINDELOOS OP TE SCHALEN.

Download hieronder ons gratis e-boek waarin we 4 verdienmodellen helemaal voor je hebben uitgewerkt om eindeloos op te schalen.

Zonder overvolle agenda.

In dit e-boek geven we je niet alleen de 4 verdienmodellen. Maar delen we ook de bewezen marketingstrategieën die er bij horen.

Zo weet jij precies WAT je moet doen en HOE je dat moet doen.

Geen algemene adviezen en tips die je bij alle andere coaches terug kan vinden. 

Maar heel concrete informatie en inzichten die je verder helpen.

In dit e-boek delen we de 4 verdienmodellen die cruciaal zijn bij het opschalen van jouw online bedrijf.

Of voor het toevoegen van een online verdienmodel aan je huidige bedrijf.

Inclusief de marketing en sales strategie die erbij hoort om het daadwerkelijk succesvol te maken.

IN DIT E-BOEK ONTDEK JE:

OVER ONS

Wij zijn Nienke en Carolien, de gezichten achter Groeihelden. Beiden werkten we lange tijd als online marketeers. Eerst in loondienst en daarna als zelfstandig ondernemers.

Nienke startte na twee marketing masters (Marketing Management en Marketing Intelligence) bij Wehkamp. Carolien startte bij één van de 50 beste bedrijven van Nederland: AFAS Software en werd op haar 24e al genomineerd voor de Young Talent Award van Stichting Topvrouw van het jaar.

Na 5 jaar in loondienst te hebben gewerkt gingen we aan de slag als zelfstandig ondernemers. We adviseerden zowel miljoenenbedrijven (bijvoorbeeld Heineken, TKP en Royal Flora Holland) als MKB-ers en kleine ondernemers over hun online marketingstrategie én voerden we deze ook uit.

We mochten gave dingen doen maar liepen wel telkens tegen hetzelfde blok op. We waren gaan ondernemen om meer vrijheid te ervaren. Te gaan en staan waar we wilden, reizen en werken combineren. En toch ervaarde we niet de vrijheid die we zochten.

Tijd om het anders te doen, en echt online te gaan ondernemen.

We moesten van uurtje-factuurtje af, een sterke positionering in de markt zetten, onze salesskills verbeteren en vooral een schaalbaar online verdienmodel neerzetten.

Zodat we eindelijk de vrijheid kregen waar we zo naar hunkerde.

Binnen Groeihelden draaiden we al snel steady 10K maandelijkse omzet. Maar dat wat we deden om daar te komen, konden we niet zomaar verdubbelen.

We moesten een ander model implementeren, stelden een team van specialisten samen die ons kon helpen en breide ons aanbod uit met schaalbare producten.

Waardoor we de precieze blauwdruk konden implementeren om niet alleen te verdubbelen maar drievoudigen in omzet, zonder meer uren te werken.

Met als resultaat dat Nienke inmiddels al weer een paar jaar in Oostenrijk woont en Carolien dit jaar met het hele gezin naar Dubai verhuisd.

www.groeihelden.com